Näemmä kerran vuodessa on hyvä päivittää kuulumiset… no, josko jatkossa vähän useammin. Viime kisakausi menikin sitten kuitenkin vain toimihenkilöpuolella, ja samalta näyttää tämäkin vuosi. Näyttelyissä pyörähdeltiin viime kesänä Venlan kanssa, taas kerran vaihtelevalla menestyksellä välillä EH-varasert. Tälle kesälle ei ole sen kummempaa näyttelymeininkiäkään suunniteltu, eli pikkusinttiosasto viettää sitä mukavaa kotielämää, välillä toki reissaten mukana toimihenkilöhommissa.

Whippetille kesä tulee olemaan uusien juttujen opettelua. Kimmo suuntaa uusille urille eli ratatuomarikurssille, minä otin taas pari koetoimitsijahommaa ja muutenkin hautaudun monessa kisassa toimiston uumeniin. Muuten mukavaa puuhaa, mutta kisat jää yleensä kyllä näkemättä.

Rodunvaihtoako?

Moni on esittänyt viime aikoina kysymyksen tai toteamuksen, että vaihdoitte sitten rotua. Ei, ei tässä mitään ole vaihdettu, kunhan laajennettiin skaalaa. 😀 Italiaanot on ja pysyy, mutta ajatus ylipäänsä yhdestä toisen rotuisesta koirasta (hiukan isompi, vahvarakenteisempi, säänkestävämpi) on ollut jo pitkään ajatuksissa, ja kyllähän whippet siihen parhaiten sopii. Yhteiselo kahden eri rodun kesken on lähtenyt kiitettävän hyvin toimimaan, mutta toki varovainen saa olla, kun whippetlapsi saa ilohepulin. Samaan aikaan emme juoksuta noita ainakaan toistaiseksi vapaana, koska Vanulla on innostuessaan tapana laittaa aivot narikkaan ja porhaltaa sata lasissa mitään ajattelematta, ja siinä voisi käydä pienemmille huonosti. Jos Vanu aikuistuessaan rauhoittuu, niin harkitaan tilannetta uudestaan.

FCI ja logo

FCI meni suuressa viisaudessaan muutamaan italiaanojen englanninkielisen nimen. IG lienee siis nyt IS? Logossamme tuo vanha nimi kummittelee, ja saa nyt olla vielä jonkin aikaa.