18Saima täytti eilen 4 kk, ja onhan tuo toki kasvanutkin, vaikka ei sitä itse niin huomaakaan, kun joka päivä katselee. Takit jäävät pieneksi, ja panta täytyy laittaa seuraavaan reikään jo kiinni. Rokotukset on saatu ja siinä sivussa passikin.

Uusia lempinimiäkin syntyy, mm. Silppuri-Saima. Ennen Saiman tuloa käytiin ostamassa Jyskistä halpoja mattoja, jottei laminaatti olisi pennun tassuille liukas, ja ei taida yksikään matoista olla enää ehjä…

Kaikenlaista pientä on Saiman kanssa yritetty jo opiskella, ja ensi viikolla alkaa pentukurssi. Näyttelyseisominen olisi tietysti yksi “tärkeä” opiskeltava asia, mutta kun malttaisi keskittyä tuo pieni pentu.

Julian kanssa Saima painii useinkin. Sterilointi on näemmä tuonut taas Juliasta leikkisän piirteen esiin, ja hammaspainia harrastellaan päivittäin. Venla tykkää vetoleikkiä, ja Nella ajaa Saimaa takaa, ja välillä toisin päinkin. Vanukin on päästetty valvotusti jo leikkimään, ja Vanu olisikin se innokkain leikkijä.

Ensi viikolla on pentukurssin alkamisen lisäksi muutakin koiramaista ohjelmaa, vanhempi italiaanokolmikko menee silmätarkastukseen.