Juoksu- ja valeraskaustauon jälkeen päätin ilmoittaa Julian vielä loppukaudesta pariin kisaan. Ensimmäisenä koittivat 12.10. MOSHin maastokisat Isokyrössä, Etelä-Pohjanmaalla. MOSHin maastojen paikka on vaihdellut vuosittain, ja tänä vuonna kisattiin Kallionjärven viihdekeskuksen maisemissa sänkipohjalla, ja käytössä oli kaksi rataa yhtä aikaa. Näin kisapäivä pysyi mukavan lyhyenä, ja kaikki koirat saivat yhteensä kuuden tuomarin arvostelun. Paikalle oli alunperin ilmoitettu 6 normia ja 2 ylikorkeaa, ja näistä paikalle ja starttiin tuli 5 normia. Alkueräarvonnassa Julia sai parikseen Urhon (Northgate’s Midnight Fantasy), toisena parina olivat Jolie (Arkita’s Romanza) sekä Donna (Ylladian Ce’Nedra), ja ensikertalainen Thelma (Ylladian Magnolia) juoksi yksin. Alkuerärata oli pidempi, n. 700 metriä ja mukavasti mutkainen. Julia ja Urho pinkaisivat innolla matkaan, ja aika rinta rinnan mentiin. Takamutkassa Julia hiukan liukasteli, mutta ei onneksi kaatunut sen enempää, ja tuli hienosti maaliin parinsa kannoilla. Pisteitä Julialle 254 ja Urholle 263. Muiden pisteet: Jolie 250 ja Donna 71, ja Thelma 253.

Finaalirata oli lyhyempi, n. 550 metriä, ja mutkia oli siihenkin saatu ihan hyvin. Alkueräpisteet jakoivat nelikon pareihin siten, että Urho ja Julia jatkoivat ensimmäisessä parissa, ja Jolie ja Thelma toisessa. Lähdössä Julia jäi taas tapansa mukaan hiukan, mutta pinkaisi Urhon kiinni, ja aloitti tiukan taiston. Itsestänikin hiukan näytti, että nyt oli draivia enemmän kuin alkuerässä (ja minä en näitä kovin hyvin osaa katsoa), ja samaa kertoivat pisteet: Julia 259 ja Urho 256. Toisessa parissa Thelmalle finaalin parhaat pisteet 263, Jolielle pisteitä 240.  Näin lopullisissa pisteissä voittajaksi Urho 519 + SERTK, uusi maastovalio ja päivän parhaat pisteet. Kakkoseksi hienosti ensikilvassaan Thelma 516 pistettä, kolmantena Julia 513 pistettä ja neljäntenä Jolie 490 pistettä. Huimat pisteet ja tiukka kisa, jännätä sai siis loppuun asti.

Paikkana Kalliojärvi oli kisojen järjestämiseen loistava, palvelut ja iso parkkis löytyvät, ja pellot olivat tilavia ja hyväpohjaisia. Alkuun ajatus sänkikisoista hirvitti, olinhan jo aiemmin tehnyt periaatepäätöksen että sängellä ei enää kisata, mutta kannatti antaa mahdollisuus. Sängessä ja sängessä kun on kuitenkin eroa.